HR EN
Prijava / Registracija Prijavi projekt

VIJESTI

Ispiši stranicu

Sanjin Benić - „Quantum chromodynamics in accelerated frames (AQCD)“

23. veljače 2018.
Sanjin Benić je uspješno implementirao svoj NEWFELPRO projekt „Quantum chromodynamics in accelerated frames (AQCD)“ na Sveučilištu u Tokiju i Prirodoslovno-mate,atičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Nives Ivić - "Structural characterization of importinß:importin7:Histone1 complex"

21. veljače 2018.
Nives Ivić je uspješno provela projekt naziva „Structural characterization of importinß:importin7:Histone1 complex (Importins-H1 complex)“  na Ludwig Maximilians-Universitat (Njemačka) i Institutu Ruđer Bošković u Zagrebu.
 

Sonja Štimac - Dynamics of Henon and Lozi maps

16. veljače 2018.
Sonja Štimac je profesorica na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koja je uspješno provela svoj NEWFELPRO projekt „Dynamics of Henon and Lozi maps (HeLoMa)“ na Sveučilištu Indiana - Purdue University Indianapolis i na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
 

Davorin Medaković - projekt „Mollusk larval shell ultrastructure and proteomics: integrating analytical tools (MARSUPIAL)“

15. siječnja 2018.
Davorin Medaković je NEWFELPRO istraživač koji je proveo svoj projekt „Mollusk larval shell ultrastructure and proteomics: integrating analytical tools (MARSUPIAL)“ na Sveučilištu u Bourgogneu (Francuska) i Institutu Ruđer Bošković (Hrvatska).

Mariagrazia Portera: Ljepota je u očima promatrača?

12. siječnja 2018.
Mariagrazia Portera je NEWFELPRO istraživačica iz dolazne sheme koja je svoj projekt Evolutionary Aesthetics. A Bridging Discipline Between Humanities and Natural Sciences (Evo_Bridge)  provela na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.