U MZOS-u održana radionica za prijavitelje na prvi natječaj projekta NEWFELPRO

Radionica za prijavitelje na prvi natječaj projekta NEWFELPRO održana je u MZOS-u 9. rujna 2013. godine. Izlaganje i diskusiju o izmjenama natječajne dokumentacije, protokolima za tehničku provjeru projektnih prijedloga i uputama za ispunjavanje online prijave održali su Aleksandra Čolić Kovač i Damir Šoh iz Tajništva NEWFELPRO-a, dok je dr. sc. Robert Vianello s Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu, višestruki dobitnik Marie Curie stipendija, podijelio vlastita iskustva prilikom prijavljivanja za Marie Curie stipendije.
Na radionici je bilo 52 sudionika, većinom sa Sveučilišta u Zagrebu (Prirodoslovno-matematički fakultet, Fakultet prometnih znanosti, Veterinarski fakultet, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Agronomski fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Medicinski fakultet, Učiteljski fakultet, Hrvatski studiji, Filozofski fakultet, Građevinski fakultet, Ekonomski fakultet, Stomatološki fakultet), Sveučilišta u Rijeci (Filozofski fakultet) i Sveučilišta u Splitu (Filozofski fakultet, Katolički bogoslovni fakultet). Na radionici je bio prisutan i veći broj sudionika sa znanstveno-istraživačkih instituta (Institut Ruđer Bošković, Hrvatski šumarski institut, Hrvatski veterinarski institut).
Sudionici su u izlaganju i u diskusiji informirani o tehničkim pojedinostima prijave na pojedine sheme. Rasprava koja je uslijedila bila je vrlo konstruktivna i sadržajna.
Ovdje možete preuzeti materijale s radionice:
Prezentacija NEWFELPRO-a
Protokoli za tehničku provjeru projekata
Upute za ispunjavanje online prijave